Duschar du insidan samtidigt som utsidan?

Sitter och funderar på detta med energier. Kan ni också bli galet påverkade ibland?

Jag har en period nu när jag känner mig som ett läskpapper. Kan inte värja mig. Och jag VET ju att det går över, men i stunden blir det för mycket.
Jag blir också påverkad fysiskt, inte bara psykiskt. Får en slags energimigrän som sitter i länge.
Det påminner mig om vikten av att ta hand om min kropp. Ju renare mat jag äter, ju renare produkter på huden, sover bra, yogar och mediterar, desto bättre orkar kroppen möta och ta emot energier och vibrationer.
Och det är ju fint, men verkligheten är ju inte alltid som ett yogaretreat, hur härligt det än hade varit.
Så hur renar man sig då? När det inte räcker att grunda sig och stärka sig på allehanda vis.
Här kommer duschen in i bilden. Jag passar alltid på att visualisera hur vattnet inte bara renar kroppen utvärtes utan även hur det kommer in genom hjässan och spolar rent mig inifrån och ut.
Mediterar över det samtidigt som vattnet gör sitt. Gärna i den chakrafärg som talar till mig för stunden. Idag behöver jag grunda mig och komma ut ur mitt huvud, då får vattnet vara rött som jag föreställer mig.