En magisk session

När jag ger en energibehandling så är jag endast en kanal. Jag styr inte hur energierna går och mitt främsta fokus är att vara öppen och blank och låta energierna kanaliseras till mottagaren. Men ibland så får även jag en kontakt och upplevelse utöver det vanliga och då är det bara att ta emot i tacksamhet. Så var det i veckan, att jag som healer fick en helt magisk session tillsammans med min klient.

Jag fick kontakt med riktigt gammal kunskap inom mig. Kunskap från andra inkarnationer där jag jobbade mer aktivt med kristaller för läkning, även då som healer.

Det började med att jag kände att jag skulle använda mina nya kristaller med riktigt hög vibration; Angel aura och Aqua aura. Jag lägger stenarna ovanför kronchakrat på klienten i en formation som kommer till mig och som omedelbart känns rätt. Och ganska snabbt känner jag hur energierna runt omkring mig intensifieras. Plötsligt får jag en insikt om kristallernas verkan som jag delar nedan. Detta är självklart inga anspråk på en absolut sanning, utan min upplevelse och känsla av insikt. Men för mig känns den både vacker och logisk.

Vårt skelett och våra ben är bärare av så mycket information och gammal kunskap.

Från hela vår mänskliga evolution, till vår uppväxt i den fysiska kropp vi valt att leva i.

Våra ben är nästintill oförstörbara och de har en egen vibration precis som allt annat.

Kristallerna är Moder Jords ben och skelett. De är lika gamla som jorden självt och bär spår från hela evolutionen. Även kristallerna har alla sin unika vibration.

Kontakt och hjälp till balansering och läkning med kristaller sker när vibrationen från stenen möter vibrationen från skelettet. Då skapas en resonans som ljuder genom oss och väcker genklang i våra ben. Vi hittar in i vårt innersta och kan därifrån se vårt ursprung och titta på det allra första embryot till en eventuell obalans. Läkningen sker därigenom på cellnivå.-

Jag fortsätter att ge behandling och känner hur hela jag fylls av en vördnad av det jag upplever, att jag för en stund blir henne. Hon som också är jag och som har tillgång till kristallernas kraftfulla potential. Kanske kan jag ta vara på denna kunskap även här och nu. Efteråt sitter jag och min klient och pratar och jag märker att även hon är mer påverkad än vanligt. Men det hon sedan berättar skapar total magi då vi båda kände att vi var del av samma upplevelse och för en stund i en annan dimension.

Jag får lov att dela hennes upplevelse, med hennes ord här nedan.

”Dagens session var en oerhört skön stund men den gav även känslan av att det var fler än du där. Jag kände mig totalt avslappnad, precis som jag nästan inte var där. Healingen är alltid avkopplande men ger inte alltid bilder eller andra ”känslor”, idag var det annorlunda.

Jag upplevde mycket ”naturupplevelser” idag, det var svajande träd, en flicka som blåste maskrosor, porlande vatten från ett vattenfall, allt gick lite i slowmotion och i nyanser av lila och rosa, mjuka behagliga färger. Jag upplevde även som en il som gick genom kroppen och det var som en blomstjälk ålade sig över mig och den hade ett antal knoppar som brast ut i blom, en magisk upplevelse. Vissa stunder så försvann detta och nya upplevelser kom in istället, allt ifrån färger till bara svävande former. Ett annat starkt ögonblick var när jag tror att du hade stått vid min ena sida och sedan förflyttade dig (du kanske inte alls var där men känslan var så), jag upplevde då att det stod både statyer och vitklädda ”gudinnor” vid min sida, jag såg inga ansikten men kunde se att det stod tätt tätt intill varandra. Jag kände mig skyddad på något sätt, inte alls obehagligt utan bara lugnt och fridfullt.

Nu efter så känner jag mig upprymd och glad, riktigt häftig upplevelse och mycket energi i kroppen, precis vad jag behövde.”

Det är vackert att tänka att det hon upplevde med ”gudinnorna” kring sig, var en ritual så som den genomfördes i den inkarnation jag snuddade vid. Att vi bröt igenom tid- och rumsbarriärerna för ett slag.

Bilden till denna inlägg är den bild som min klient tog fram som påminner om de statyer hon hade omkring sig.