Vem är din healer?

Vem är din healer?

Den här våren har jag tagit hand om mig själv på många plan. Jag har gått till tandläkaren, massören, naprapaten, frisören.
Jag hade kunnat hoppa över det, eller vänta tills det blev ett akut behov, men jag har uppskattat att få vila i deras kunnande och expertis och få bli omhändertagen en stund. Om vi inte tar hand om vår kropp, vart ska vi då bo?
Men sedan måste jag själv förvalta det jag får.
Inte så att man slutar borsta tänderna för att man gick till tandläkaren, eller slutar tvätta håret för att man gick till frisören.
Jag har gjort mina övningar från naprapaten, för  som om hennes behandling ger lindring  stunden, så jag vet att det inte finns några quickfixes. Det är jag måste upprätthålla det. Men så skönt att få hjälp på traven och bolla med någon som är kunnig i anatomi och som jag litar på. Till exempel.

Så tillbaka till första frågan, vem är din healer?
För det är samma sak här. Att få komma för en healingsession är att tillåta sig själv den finaste av behandlingar. En själslig massage. En omsorg om sitt innersta som också behöver få tvättas och klappas på.
En stund avslappning som kan ge dig ny kvalité i livet. Du skalar av och öppnar upp, du expanderar och kommer tillbaka till dig själv. Allt på samma gång.
Och samma princip gäller här, det är ingen quickfix utan en process att förvalta och jobba med på de sätt som kommer till dig.
Och även om stigen fram kan innebära en del tuffa beslut, så är det värt det för att få komma till sitt sanna, autentiska jag.

Så nästa gång du bokar tid hos frissan, fundera på om du inte ska boka tid för healing också?
Nyfiken att läsa mer om healing? Titta vad jag skriver om healing på min hemsida.