The Feminine Journey

Det går en rysning genom hela min kropp. Känslan av kallet som ropar. Insikten än en gång om att all min erfarenhet, alla mina lärdomar, har tagit mig ännu ett steg djupare in i mitt livssyfte och att det inte finns någon väg tillbaka.

För vi vaknar nu. En våg av feminin kraft som sveper genom kosmos och väcker slumrande ljuskoder till liv i var och en av oss. En nyvaken energi som aldrig har glömt sin kraft och sitt syfte, men som har väntat in den rätta tiden. Länge var polariteten för stark inom oss. Länge var avståndet avgrundsdjupt mellan det feminina och det maskulina och det fanns ingen möjlighet för läkningen i de enskilda att göra avtryck på kollektivet.

Men nu är den nya tiden här. Tillräckligt många har vaknat och det kollektiva medvetandet stiger och tar med sig de ännu sovande.
Så vilka är det då som har vaknat? Vilka är dessa ljusbärare som oförtröttligt och i frontlinjen kämpar vidare, för att alla människor ska kunna känna glädjen av sin inre helhet och kunna förflytta sig från rädsla till kärlek?

Det är du och du och du. Alla vi som har förstått att vägen till vår inre twinflame-sammansmältning går genom de djupaste lagren av oss själva. Genom att vi tillåter alla känslor, även de allra mörkaste, komma upp till ytan för läkning. Som vill kliva fram i sin storhet, men förstår att det sker genom läkning av sin litenhet.
Det är du som är beredd att göra precis allt vad som krävs för att älska alla delar av dig själv, förlåta dig själv för alla gånger du inte gjort det, och som är villig att omsluta att dina delar av mänsklighet.
Du som börjar genomskåda dina projektioner och försvarsmekanismer, som vågar stanna i mellanrummet innan reaktionen för att nyfiket och kärleksfullt utforska vad det egentligen är som vill få komma upp för läkning. Som vågar gå på djupet i rotchakrats ursprungssår av avvisande, svek och dömande. Av att inte vara värd att älska bara för att du är du, helt fritt från prestation.

Dina nedsläckta DNA-strängar tänds nu som ett pärlband i dig och du får tillgång till jordens heliga hemligheter och till den heliga sexuella energin som är tätt sammanläkande med jordens skapande och livgivande puls.
Du hittar din själs syfte och kall, ditt unika uppdrag på jorden och varför det är så viktigt att just du kliver fram ur litenhetens skuggor och tar din plats.

Och det är för dig som är på denna resa, som jag finns. I mitt kall att bygga broar i ditt hjärta som leder dig till ditt syfte och till din storhet. Jag har i flera år arbetat med kvinnor som är i olika stadier på denna inre resa.
Jag är en vägvisare till dina skuggsidor och ditt ljus. Lager för lager skalar vi tillsammans tills du når den diamant i ditt innersta som bara väntar på att få fånga ljuset och sprida det genom sina prismor till kosmos alla färger. Utan Quick fixes och genvägar, men med din villighet och åtagande att verkligen skapa den förändring som du behöver. Inte alltid enkelt, men alltid värt det.

För dig har jag skapat ett 6-veckorsprogam som jag kallar The Feminine Journey. Ett program utformat individuellt för just dig och för din unika resa. Med intuitiva och vägledande samtal, guidad healing och olika övningar, så finns jag för dig under en intensiv transformationsperiod. Flera sessioner i veckan som varierar i innehåll, blandat med egna reflektionsövningar och hemläxor.
För dig som är redo att prioritera din andliga resa och feminina resning genom att gå på djupet i dig själv. För dig som är redo att släppa taget och lita på processen och den gudomliga planen som finns just för dig. För dig som vet att du alltid har det fria valet att förhålla dig på ett annat sätt och som vet att allting börjar och slutar med dig. Att alla yttre händelser är en spegling av ditt inre.

Våra blockeringar och ursprungssår ser alla olika ut, så därför är inget program helt det andra likt. Vi kartlägger din nutid och din jobbar och bakåt till källan för att läka med kärlek och ljus.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt inledande 30-minuters samtal om hur detta kan vara ett stöd för dig på din resa. Under detta samtal gör vi en första kartläggning av vad just dina behov är och hur ett program skulle kunna se ut för dig. Du kommer att få svara på ett antal frågor så att vi båda känner att detta är den bästa vägen framåt för dig. Detta då programmet är en investering som kräver din villighet och ditt engagemang till hög grad.

I kärlek,
Gabriella