Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Den Hel-Ande koden

29 februari, 2020, 09:00 - 17:00

- 1600SEK

Den Nya Tidens Energiarbete – Den Gudomliga Själen
Efter mycket förberedelse så är tiden inne att förena Kraft, Kärlek och Sanning inom oss.
Det magiska datumet 2/2-2020 står vi redo att integrera den inre kraften, den gudomliga kärleken och den kosmiska sanningen till ETT.

Detta arbete sker över tre dagar. Första tillfället är 1-2 februari 2020, där vi under två dagar gör ett gediget ljusarbete i mikro och makro.
Det starka datumet 2/2 2020 med vibrationen 2222 är vårt själsliga genombrott. Talet 22 är ett Mästartal som via denna vibration har den fördubbla kraften att nu återkalla och stärka vår Mästarsjäl på en gudomlig nivå.
När jorden föll i frekvens så brast länken mellan det gudomliga och själen. Våra själar har länge levt i separation, men nu är det dags att hela denna länk för att låta vår Mästarsjäl träda fram och verka i sin fulla gudomlighet. I kursen Den Gudomliga Själen kommer vi stärka kraften att stå i vår gudomliga sanning och kärlek.
Vårt själsliga DNA som ofta kallas för skräp-DNA har sedan lång tid tillbaka manipuleras för att hindra vår mänskliga evolution. Själen som är vår byggmästare får genom denna vibration möjligheten att öppna frekvenskoder med högre visdomar för att nu konstruera det nya energisystemet av kristallin struktur.

Detta lägger i sin tur grunden till en balansering av den feminina energin på skottdagen den 29 februari. Skottdagen som har till syfte att harmonisera 3D-strukturens obalans där 13-kraften slås ut och skapar en orytm in i den linjära tidens konstruktion. Den vi lever i och förhåller oss till.
I den linjära tiden har den feminina 13-kraften blivit uppdelad i 12 enheter. Genom denna splittring försvagas den oändliga kraften av 13, vilket stör naturen och månens feminina cykel.
Denna dag expanderar vi 13-kraften tillsammans och slår ut tidskonstruktionen, så att vi åter igen kan verka i total harmoni med universums frekvens, vibration och energi.
Dessa två unika tillfällen som nu ges har vi fantastiska möjligheter att återställa den ursprungliga balansen av vår gudomlighet.

Möjligheter till deltagande och samverkande i Den Nya Tidens Energiarbete:
Kursen Den Gudomliga Själen 1-2 februari
Investering: 2900 kr
Kursen Den Hel-Ande Koden 29 februari
Investering: 1600 kr
Om du väljer båda kurserna 1-2 februari samt 29 februari.
Investering: 3900 kr

Anmäl dig genom att maila till Gabriella på gabriella@beinspirit.se

Vid båda tillfällena håller vi till på Moveri i centrala Göteborg. Mer information kommer i samband med anmälan. Det finns även möjlighet att dela upp betalningen för dig som önskar.

Varmt välkomna,
Angela och Gabriella

Detaljer

Datum:
29 februari, 2020
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
1600SEK
Evenemang Kategorier:
,

Arrangörer

Be In Spirit
GoldenStarCode

Plats

Moveri
Järntorgsgatan 12-14
Göteborg,
+ Google Map

Detaljer

Datum:
29 februari, 2020
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
1600SEK
Evenemang Kategorier:
,

Arrangörer

Be In Spirit
GoldenStarCode

Plats

Moveri
Järntorgsgatan 12-14
Göteborg,
+ Google Map