Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grupphealing i den heliga triangeln

6 oktober, 2019, 20:00 - 20:30

- 177SEK

Grupphealing i den heliga triangeln av Kraft, Kärlek och Sanning. 

Gudinnans Kärleksfulla Diamanthjärta

Datumet 20191006, som blir 10, är vibrationen där vi neutraliserar och startar om i vår renaste essens av kärlek genom att förena den kosmiska och jordiska gudinnan till en helande gudomlig feminin balans i våra diamanthjärtan. 

Genom att integrera denna balans har vi möjlighet att hämta hem mer av de gudomligt feminina koderna som finns bevarade i Alcyone-biblioteket. Detta bibliotek inrymmer viktiga kärnkoder av vår Gudomliga Moders ursprungliga visdom och frön av Gudinnans oändliga kraft, kärlek och sanning.

I detta ljusarbete tillsammans, helas Gudinnans Kärleksfulla Diamanthjärta av balans, genom att förena den jordiska gudinnan av Kraft och den kosmiska gudinnan av Sanning.

Alcyone är centralsolen i stjärnkonstellationen Plejaderna, och här förvaras viktiga själskoder för den feminina balansen. Själskoder som vi lät bevara där för beskydd, men som vi nu ska hämta hem igen så att de åter kan sprida sin visdom genom oss. 

———————————

Vår grupphealing kom till i en längtan att återigen få verka tillsammans i ljuset och för det gudomligt feminina. Våra energier har efter många liv tillsammans i Lemurien, Atlantis och Egypten åter sammanstrålat för ett högre syfte.

Vi bär varsin pelare i den heliga triangeln av Kraft, Kärlek och Sanning. Denna triangel stärks för varje ljusarbete och löser successivt upp maktstrukturernas och doktrinernas treenighet.

Healingen sker i ett ljusarbete där vi inför varje gång får ett högre uppdrag för vad som ska ske. Du är inbjuden in i den heliga triangeln för att rena, rensa och höja dina frekvenser och komma i kontakt med din Gudsfrekvens. Denna möjlighet väljer du sedan hur du förvaltar, genom att vara uppmärksam på känslor, drömmar och skeenden i ditt liv. Ju mer du själv håller ditt ljus och din balanspelare efter en session, desto kraftfullare blir effekten av healingen. 

Du tar emot healing genom att sätta din intention att göra så. Gärna i en lugn miljö med avslappnande musik. 

Du kan alltid välja att ta emot healingen i efterhand och gör då på samma sätt. Energierna kan kännas olika från gång till gång, men alltid med ett kärleksfullt gudomligt syfte. Drick gärna vatten efter sessionen, så hjälper du kroppen att rensa ut blockerad energi. 

 

Anmälan:

Din investering är 177 kr och din inbetalning är din anmälan.

Swish: 0733-786693

Bankkonto: 9159-787.295-6

Utlandsbetalning: IBAN – SE03 9150 0000 0915 9787 2956, BIC-SKIASESS

 

Om du vill läsa mer om hur vi arbetar så är du välkommen in på våra respektive hemsidor.

 

Angela Johansson: www.goldenstarcode.n.nu

Jensita Hagset: www.atlantiski.se

Gabriella Barle: www.beinspirit.se

 

Detaljer

Datum:
6 oktober, 2019
Tid:
20:00 - 20:30
Pris:
177SEK
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Be In Spirit

Plats

Facebook- Online

Detaljer

Datum:
6 oktober, 2019
Tid:
20:00 - 20:30
Pris:
177SEK
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Be In Spirit

Plats

Facebook- Online