Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grupphealing på distans

1 november, 2019, 09:30 - 10:30

- 311SEK

Grupphealing i den heliga triangeln av Kraft, Kärlek och Sanning. 

Datum: 1 november kl 09.30- ca 10.30

(Detaljer för anmälan hittar du i slutet av detta inlägg)

Det kosmiska ögats ljus

Den feminina kraften har en enorm kapacitet att med sin kärlek läka, balansera, känna in och genomskåda osanningar. Därför blir den feminina kraften ett hot för dem som vill ha makt och kontroll, och många kvinnor som har just en stark kontakt med sin feminina energi får utstå många påfrestningar i försök att eliminera detta feminina hot.

Våra kosmiska chakran bär förmågan att ta emot stora mängder energi. Vårt DNA är själva uppkopplingen som ansluter oss med universum. Varje DNA-sträng har en unik förbindelse till ett högre universum och vårt DNA är en laddningscentral som tänder upp vår ljuspelare. Ju mer energi vi tar emot, desto mer expanderar ljusstyrkan i vår ljuspelare, vilket i sin tur ökar förmågan att ladda ned ännu mer universell energi.

Den feminina kraften är ren kärlek som naturligt vibrerar i högre frekvenser. Den feminina kraften har därför en ljuspelare med ökad ljusstyrka. Det är därför den feminina kraften ansetts ha ett högre värde och är därmed mer attraktiv att lägga beslag på för de krafter som vill hålla mänskligheten i rädsla och illusion för att kunna kontrolleras.

Det är just genom att infiltrera vårt DNA som den feminina energin försvagas och förbrukas. Med denna åtkomst dräneras vårt högfrekventa ljuset. Den kontrollerande makten kan då enkelt kapa vår ljuskanal och ta kontrollen över oss. Genom detta olovande ingrepp ger vi omedvetet näring till 3D-systemet. Vårt högfrekventa ljus används i detta system för egenvinning istället för i det högstas tjänst. 

När vi utsätts för denna lågfrekventa energi slås vår balans ut och vår uppkoppling med universums feminina visdom försvagas. Även vår ögon påverkas. Våra ögon är utformade som universum och som symbolen Logos, med punkten i mitten som bär mångfalden av att se universum från alla perspektiv där cirkeln inrymmer hela universum. Vänster öga symboliserar det maskulina, höger det feminina. Det feminina ögat bär en enorm kraft att se bortom allt och därmed genomskåda alla illusioner och ogynnsamma infiltreringar. Denna genomskådande förmåga har hindrats genom att placera spärrar i ögats lins och synnerven som fängslat oss med synvillor, vilket ger oss felaktiga bilder om verkligheten. Vi har därför ingen möjlighet att se dem som i själva verket är ansvariga för denna skada, utan följer dessa felaktiga inplanterade spår som istället leder oss till att beskylla varandra för de attacker som den feminina utsätts för. Den feminina kraften söndrar och splittrar på så vis sig själv utan att vi förstår vår egen medverkan till detta förlopp. 

I detta 3D-system slår vi knut på oss själva hur vi än gör. Nu är det dags lösa upp dessa knutar genom att rensa, rena och återställa vårt DNA så vi återfår den ursprungliga feminina kraften. Vi kommer den 1/11 göra ett gediget healingarbete genom att medvetandegöra dessa djupgående infiltreringar och spärrar som försämrar och förmörkar vår energiförsörjning och seende.

Denna grupphealing behöver ske på ett sätt som gör dig medveten om var dessa skadliga energitrådar har sina fästen. Healingen sker därför via sluten grupp där du i en livesändning får en inledande introduktion om denna healingsession att nu frigöra dig från dessa inkapslade trådar och spärrar. Genom vägledning får du en förberedande rensning, rening och balansering av dina energier och hjälp att öppna upp ditt hjärta och sinne för att bättre kunna ta emot healingen som vi sedan kommer att sända via distans. Du får även en återkoppling live efteråt i samma Facebookgrupp. Under själva healingen släcker vi ner sändningen och möjliggör därmed att du tar emot energierna utan yttre påverkan.

Praktisk information:

Din investering för denna session är 311 kr och din inbetalning är din anmälan. Du kommer därefter att få en inbjudan till en sluten Facebookgrupp där själva healingen äger rum. Du kan som vanligt ta del av healingen i efterhand. Du tittar då på introduktionen först, därefter tar du emot healingen under ca 30 minuter för att sedan ta del av återkopplingen. 

Investering: 311 kr
Swish: 0733-786693
Bankkonto: 9159-787.295-6
Utlandsbetalning: IBAN – SE03 9150 0000 0915 9787 2956, BIC-SKIASESS

Observera att sista anmälningsdatum för denna grupphealing är den 31 oktober kl 18.00

Vår grupphealing kom till i en längtan att återigen få verka tillsammans i ljuset och för det gudomligt feminina. Våra energier har efter många liv tillsammans i Lemurien, Atlantis och Egypten åter sammanstrålat för ett högre syfte.

Vi bär varsin pelare i den heliga triangeln av Kraft, Kärlek och Sanning. Denna triangel stärks för varje ljusarbete och löser successivt upp maktstrukturernas och doktrinernas treenighet.

Healingen sker i ett ljusarbete där vi inför varje gång får ett högre uppdrag för vad som ska ske. Du är inbjuden in i den heliga triangeln för att rena, rensa och höja dina frekvenser och komma i kontakt med din Gudsfrekvens. Denna möjlighet väljer du sedan hur du förvaltar, genom att vara uppmärksam på känslor, drömmar och skeenden i ditt liv. Ju mer du själv håller ditt ljus och din balanspelare efter en session, desto kraftfullare blir effekten av healingen. 

I kärlek, 

Jensita, Angela och Gabriella

 

Detaljer

Datum:
1 november, 2019
Tid:
09:30 - 10:30
Pris:
311SEK
Evenemang Kategori:

Plats

Facebook- Online

Detaljer

Datum:
1 november, 2019
Tid:
09:30 - 10:30
Pris:
311SEK
Evenemang Kategori:

Plats

Facebook- Online