Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grupphealing på distans

1 september, 2019, 20:00 - 20:30

- 177SEK

?Grupphealing 1 september – Det Vita Systraskapet ?

Vi fortsätter vårt healingarbete med att integrera mer av den feminina treenigheten.

Denna grupphealing ger oss en gynnsam start på september månad. 1/9 2019 (1+9+2+0+1+9) = 22, siffran som väcker mer av vår Mästarsjäl.

Via den heliga triangeln och vibrationen 22 kan den stora Mästarsjälen från det Vita Systraskapet av feminin visdom laddas ned, så att mer av denna rena kraft kan träda fram på jorden. Denna visdom kan vi sprida genom den feminina treenigheten kraften av inre sanning, kärlek och kraft. Månaden 9 är också vibrationen av Moderkraften som genom livskraften ger oss tillväxt. Denna månad kan vi skörda det vi sått genom goda och kärleksfulla handlingar.

Söndag 1 september kl 20.00-20.30.
Du anmäler dig genom att swisha 177kr till 0733-786693.
Mer information om hur du tar emot dessa energier hittar du längst ner i inlägget.

Varmt välkommen med din anmälan ❤️
JensitaAngela och Gabriella

❤️❤️❤️

Vår grupphealing kom till i en längtan att återigen få verka tillsammans i ljuset och för det gudomligt feminina. Våra energier har efter många liv tillsammans i Lemurien, Atlantis och Egypten åter sammanstrålat för ett högre syfte.
Vi bär varsin pelare i den heliga triangeln av Kraft, Kärlek och Sanning. Denna triangel stärks för varje ljusarbete och löser successivt upp maktstrukturernas och doktrinernas treenighet.

Healingen sker i ett ljusarbete där vi inför varje gång får ett högre uppdrag för vad som ska ske. Du är inbjuden in i den heliga triangeln för att rena, rensa och höja dina frekvenser och komma i kontakt med din Gudsfrekvens. Denna möjlighet väljer du sedan hur du förvaltar, genom att vara uppmärksam på känslor, drömmar och skeenden i ditt liv. Ju mer du själv håller ditt ljus och din balanspelare efter en session, desto kraftfullare blir effekten av healingen.

Du tar emot healing genom att sätta din intention att göra så. Gärna i en lugn miljö med avslappnande musik. Du kan alltid välja att ta emot i efterhand och gör då på samma sätt. Energierna kan kännas olika från gång till gång, men alltid med ett kärleksfullt gudomligt syfte. Drick gärna vatten efter sessionen, så hjälper du kroppen att rensa ut blockerad energi.

Detaljer

Datum:
1 september, 2019
Tid:
20:00 - 20:30
Pris:
177SEK

Arrangör

Be In Spirit

Detaljer

Datum:
1 september, 2019
Tid:
20:00 - 20:30
Pris:
177SEK

Arrangör

Be In Spirit