Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Miniretreat – Be In Spirit

10 oktober, 2019, 16:30 - 13 oktober, 2019, 13:30

- 2990SEK

Välkommen till en långhelg för själen, där du får landa i ett kärleksfullt sammanhang med andra vackra själar.

I magiska Laholmsbukten precis mellan Laholm och Båstad, bor vi tillsammans en helg precis vid havet och Sveriges längsta sandstrand.

Tillsammans skapar vi en helg för riktiga och viktiga samtal, men också för mycket skratt och glädje (och säkerligen lite tårar).

Självklart med möjlighet till egentid och reflektion, men ändå med en känsla av att komma samman och skapa band i de själsgrupper som nu formas för den nya tiden.

Vi kommer att varva och smälta samman elementen och utevistelse med transformerande workshops.

Temat för helgen är just transformation, men exakt hur det kommer att ta sig uttryck beror på vilka energier som ger sig till känna. Jag följer flödet och tillåter oss att vägledas helt rätt. Vi kommer att ha enklare yoga och kraftfulla meditationer.

Vi kommer att ta vara på healingen från naturen genom promenader i olika längd. Om vädret tillåter så gör vi en utflykt till Hovs Hallar, en viktig kraftplats där elementen möts.

Min ambition är att du ska lämna helgen påfylld av kärlek, healing och ny vänskap. Men också med nya insikter och speglingar.

Eftersom du hela tiden under helgen befinner dig i de höga energierna så kommer expansionen i ditt hjärta att varsamt leda dig till ditt innersta rum.

Praktisk information: 

Datum: 10-13 oktober.

Samling från kl 16.30 på torsdag, vi avslutar med gemensam lunch på söndag.

Plats: Wingrens väg 1, Skummeslövstrand.

Du kan åka tåg till Båstad så löser vi upphämtning. Troligtvis går de även att arrangera viss samåkning med de som har bil.

Helpension i huset närmast havet, där boende och alla måltider ingår i priset.

Du kommer troligtvis att få dela sovrum med en vacker medmänniska, det beror lite på hur många som anmäler sig. Det finns ett enkelrum och har man särskilda behov så försöker jag att ta hänsyn i rumsfördelning.

Investering för hela helgen inklusive alla måltider/matsäck är 2990kr. Anmälan är bindande, maila mig på gabriella@beinspirit.se.

Det är ett begränsat antal platser, så först till kvarn.

Vid anmälan betalar du in en anmälningsavgift på 700kr för att säkra din plats. Swish till 0733-786693, eller till bankkonto: 9159-787.295-6. Anmälningsavgiften återbetalas inte om du avbokar din plats.

Resterande belopp på 2290 kr betalas in mot faktura senast 3 oktober.

 

Varmt välkommen med din anmälan ❤️
Gabriella

Så här tyckte några av deltagarna om vårens retreat med mig i Skummeslöv:

”En fantastisk helg som gav mig kraft, mod och insikt. Underbara kvinnor som delat med sig och som jag själv känt mig trygg att dela med mig av med själv till. Gabriella ledde oss kärleksfullt framåt på vår väg. Denna upplevelse rekommenderas varmt. TACK!”

”Skogsbad, trumbad, havsbad! Systerskapets magi. Sårbarhet omtanke och kärlek. Fylld av vördnad.”

”Ett helt magiskt retreat på alla sätt. Alla sinnen blev berörda och så många insikter. Gabriella är en fantastisk kvinna med så mycket kunskap i både kropp och själ.”

”En helg full av insikter, bekräftelser och nya lärdomar. Med varsam men fast hand har Gabriella guidat oss genom våra lager. Använt naturen, samtalen, gemenskapen, musiken, meditationen och healingen för att locka fram det sårbara, djupaste och medvetna feminina och maskulina. Tack för en underbar helg som jag varmt kan rekommendera.”

Detaljer

Börjar:
10 oktober, 2019, 16:30
Slutar:
13 oktober, 2019, 13:30
Pris:
2990SEK
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Be In Spirit

Plats

Skummeslövsstrand
Wingrens väg 1
Skummeslövsstrand,
+ Google Map

Detaljer

Börjar:
10 oktober, 2019, 16:30
Slutar:
13 oktober, 2019, 13:30
Pris:
2990SEK
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Be In Spirit

Plats

Skummeslövsstrand
Wingrens väg 1
Skummeslövsstrand,
+ Google Map