Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The Rising!

11 januari, 2020, 09:30 - 17:00

- 1700SEK

Välkommen till en workshop i den feminina energin. Tillsammans med Lilith, Maria Magdalena och Sophia så får vi möjligheten att under en heldag kliva in i tre energier och tre nivåer av den feminina energin; urkraften, kärleken och visdomen.

Lilith representerar urkraften, vårt undermedvetna, det Eteriska Riket och Moder Jord. 

Maria Magdalena representerar den villkorslösa kärleken, den sanna sexualiteten, rosenenergin och vår twinflame-sammansmältning.

Sophia representerar den högsta visdomen, intuitionen och det gudomliga diamanthjärtat. 

Genom att läka, rena, rensa och stiga i dessa tre nivåer når vi en sedan länge dold sammansmältning i oss själva och kan fullt ut kliva in i den oändliga skaparkraften och den sanna fria viljan.

Vi förenar den okuvliga, stolta vildkvinnan och den högsta visdomen med den villkorslösa kärleken, och får därifrån tillgång till alla delar av oss själva bortom strukturens präglingar och stympning. Vi reser oss med en kraft som världen sällan skådat och blir en viktig byggsten i den nya tiden av balans, kärlek och harmoni. Vi läker de obalanser som har uppstått i de fyra elementen och kliver fram som väktare av Moder Jord. 

Under dagen kommer vi att arbeta med varje energinivå genom transformation, healingmeditationer och andra övningar. Vi kommer att ta emot nycklar och DNA-koder som låser upp djupa lager inom oss själva och därifrån expandera i vårt kosmiska ljus.

I samband med att du anmäler dig till detta event så kommer du att börja förberedas energimässigt för att kunna öppna upp till fullo under själva kursdagen. Du kan bli varse olika känslor och rädslovibrationer inom dig, få upp minnen av gånger som du inte värnade om dina gränser eller älskade dig själv fullt ut. För att underlätta denna period mellan anmälan och kursdag, kommer du som vill att få distanshealing av oss vid ett par tillfällen som stöd och förberedande uppstärkning av din energikropp.

Datum: 11 januari 2020
Tid: 09.30-17.00
Plats: Moveri, Järntorget Göteborg
Pris: 1700 kr.

Under dagen bjuder vi på frukt och fika. Du kan ta med egen lunch, alternativt gå ut och äta på någon av de närliggande restaurangerna. 

I samband med din anmälan mailar du till gabriella@beinspirit.se för mer utförlig information. Anmälan är bindande och du säkrar din plats genom din anmälningsavgift på 700 kr. Resterande belopp betalas in senast den 5 januari. 

Vi som håller i dagen heter Christine Jelvemo och Gabriella Barle. Du kan läsa mer om hur vi arbetar och verkar för det feminina på våra hemsidor. 

Christine Jelvemo: www.zemas.se
Gabriella Barle: www.beinspirit.se

 

I kärlek,

Christine och Gabriella

Detaljer

Datum:
11 januari, 2020
Tid:
09:30 - 17:00
Pris:
1700SEK
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Moveri
Järntorgsgatan 12-14
Göteborg,
+ Google Map

Detaljer

Datum:
11 januari, 2020
Tid:
09:30 - 17:00
Pris:
1700SEK
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Moveri
Järntorgsgatan 12-14
Göteborg,
+ Google Map